Logisztika, raktározás

raktarozas_1Első 2003*ban nyílt logisztikai központunk a Gyöngyösi Ipari Parkban található. Zárt épületű raktározási területünk összesen 6000 nm, valamint 300 nm egyéb göngyölegtároló.

Partnereink mind professzionálisabb kiszolgálása érdekében, a raktározandó áru tulajdonságainak megfelelően a fűtetlen, tömbös tárhelytől kezdődően a legmagasabb igényeket kielégítő, szigetelt és fűtött szűkfolyosós magasraktári rendszert is biztosítani tudjuk.

Logisztikai Központunk első üteme egy 3200 négyzetméter alapterületű, egyterű, szigetelt és fűtött csarnok, mely 8000 EUR rakodólap befogadására alkalmas. Az árukat szűkfolyosós állványrendszerben tároljuk, a mozgatásukat pedig elektromos kommissiózó targoncákkal oldjuk meg. Az épülethez 5 rámpakiegyenlítővel ellátott kamion-terminál tartozik.

raktarozas_2A második ütemben történt megvalósítás során készült el az 1000 m2 alapterületű, fűtetlen tömbös tárolásra alkalmas csarnok, valamint egy 2000 négyzetméteres, szigetelt tetőszerkezetes raktárépület, amelynek az egyik felében egy soros állványrendszer került felállításra, a másik felét pedig tömbös tárolásra használjuk.

Korszerű, vezeték nélküli, rádiófrekvenciás eszközökkel támogatott vonalkódos raktárkezelő rendszer látja el és dolgozza fel a logisztikai folyamatokat.

A terület mellett működő iparvágány üzemel, így a raktárbázis közvetlenül vasúton is küldhet és fogadhat árut.

hatvan-logisztika

Második, 2007*ben nyílt logisztikai központunk Hatvan ipar parkjában, a Kölcsey út 57. szám alatt található.
Ebben a logisztikai központban kezdetben 3 raktárcsarnokkal, összesen 8.000 m2 en állunk Partnereink rendelkezésére.
Mindegyik csarnok fűthető, szigetelt, az épületen 8 rámpakiegyenlítővel felszerelt dokkolókapu található.
A csarnokok egyik részét állványos tárolásra alakítottuk ki, a másik részét pedig tömbös tárolásra.
Továbbá az egyik csarnokból leválasztásra került több helység, ahol speciális hozzáadott értékű logisztikai tevékenységeket végzünk Partnereink számára.

R5 raktár 5.200 m2 alapterületű állványos tárolású, 1.400 m2 galériával is rendelkezik, ahol tömbös tárolás folyik. Ezen raktár is fűthető, szigetelt, az épületen 8 rámpakiegyenlítővel felszerelt dokkolókapu található.IMG_0787

1.700 m2 alapterületű sátor is segíti a göngyölegek és/vagy temperálást nem igénylő áruk tárolását.

Minden csarnokban korszerű anyagmozgató járműpark, IT infrastruktúra szolgálja az online raktár*logisztikai
folyamatokat (RF eszközök, SAP, JD Edwards interfészek). Online tűzjelző rendszer, IP alapú
biztonságtechnikai/betörésvédelmi hálózat és nedves sprinkler emeli a csarnokok műszaki színvonalát.

Hatvani Logisztikai Központunkban továbbá található egy 600 m2*es „A” kategóriás irodaépület, amely cégünk központjaként is szolgál.

22.000 m2 térburkolt parkoló áll rendelkezésre saját flottánk és dolgozóink számára.

A Hatvani Logisztikai Központunkban továbbá található egy 600 m2 „A” kategóriás irodaépület, amely Cégünk központja is egyben.

Teljes mértékben felelősséget vállalunk az átvett áruk szakszerű kezeléséért, a nálunk elhelyezett termékekért és az általunk teljesített szolgáltatások színvonaláért. Partnereink kérésére rendszeres “vevői auditon” bizonyosodhatnak meg a szolgáltatás megfelelőségéről. Elsődleges szempont a Vevő teljes mértékű kiszolgálása, logisztikai problémáinak legtökéletesebb megoldása,
függetlenül a raktározandó áru méreteitől.

1

A vállalkozások alapvető tevékenységük ellátásához fontos és nélkülözhetetlen kiegészítő feladataikat átruházhatják a Horváth Rudolf Intertransport Kft. professzionális szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cégre, s így több figyelmet fordíthatnak fő tevékenységükre és annak fejlesztésére.

Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszerünk, környezetvédelmi elhivatottságunkat pedig MSZ EN ISO 14001:2005 Környezetirányítási rendszerünk bizonyítja.

Szolgáltatásaink:

 • elektronikus vámügyintézés
 • a Logisztikai Központ ingatlanjai tűz, vezetékes víz, betöréses lopás, viharkár, épület, katasztrófakár biztosítással rendelkeznek
 • az áru fogadása, be*, és kitárolása szállítóeszközről, professzionális raktári anyagmozgatás, komissiózás
 • számítógépes rendszerrel támogatott készletnyilvántartás, automata tárhely azonosítás, készletriport készítési lehetőség,
 • folyamatba épített ellenőrzés,
 • az áru tárolása és kezelése a legkorszerűbb követelmények között történik, (pormentes, kívánt hőmérséklet biztosítható),
 • vonalkódos azonosítás rádiófrekvenciás eszközökkel támogatott rendszer alapján
 • felelősséget vállalunk a nálunk elhelyezett árukért, és az általunk végzett szolgáltatásokért,
 • magasan képzett raktári személyzet,
 • állandó kapcsolattartó személy a vevői igények kielégítésére

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

 • Emcon Technologies Kft.
 • Fischer Edelstahrohre (Németország)
 • Owens Corning (Anglia)
 • Rhodius Magyarország Kft.
 • Robert Bosch Elektronika Kft
 • Robert Bosch GmbH (Power Tools)
 • Samsung Electronics Magyar Zrt
 • Stanley Electric Hungary Kft
 • Yusen Air and Sea Service GmbH
 • Modine Hungária Kft.

 

Nagy örömünkre szolgálna, ha egy helyszíni látogatás kapcsán is meggyőződnének a fent leírt szolgáltatásaink színvonaláról!